Wijnfles en -glas houders

De wijnfles en –glas houder is een mooie manier om uw favoriete fles wijn, elk formaat, tentoon te stellen en samen met 2 glazen bij de hand te houden. Elk stuk is vervaardigd uit het fijnste hout en zou een perfect geschenk zijn voor elke wijn liefhebber.

Elke houder wordt zorgvuldig afgewerkt met 3 lagen Deense olie, dat in het hout dringt, het beschermt, en het van binnenin voedt. Elke laag moet 24 uur drogen, wordt dan opnieuw geschuurd zodat de volgende laag kan aangebracht worden. Het eindproduct is vuilafstotend. Bier, wijn, koffie, thee, Coca-Cola, sinaasappelsap en eten maken geen vlekken zodat elk stuk zeer lang gebruikt kan worden.

Vermits dit handgemaakt is, bestaat er de mogelijkheid voor u om te kiezen tussen de verschillende soorten hard hout die we gebruiken zoals Beuk, Padauk, Bankirai, licht – of donker Eik en Wengé en uw eigen ontwerp te maken. Offertes voor deze speciale bestellingen kunnen worden verstrekt zonder kosten en blijven geldig voor een periode van 6 maanden. Contacteer ons.

(Wijn en glazen zijn niet inbegrepen).

Meerdere Strepen